måndag 26 december 2011

God fortsättning

Ida klär vår fin fina gran

Läckerheter på fat
Sasha har hittat ett gömställe (tss)


<3 <3Roligaste julklappen... en radiostyrd helikopter!! :-DDenna jul har varit annorlunda. Största skillnaden från föregående år är att det är en arbetsgivar jul, så de dagar man lyxigt brukar få innan jul föll bort och med det, mycket pyssel. Så det har blivit lite av ett "mellanår", inte så mycket gjort i pynt väg, blomsterarrangemang osv. Tack o lov för dottern som har bakat inför jul, utan henne hade det inte blivit kul! Tack sötis för alla lussebullar, snickers, knäck, pepparkakor, pepparkakhus mm.

Julklappsmässigt har det varit fenomenalt bra, superfina klappar som skänker efterföljande dagar av spa-lyx, spännande böcker, doftande ljus, vackra julgransornament,mysiga varma tofflor och kläder. Plus en massa andra vackra ting! Tack tomten! ;)
Nu är det sista röda dagen, maken har jobb ångest inför imorgon. Jag har tagit ledigt 2 dagar till. Obeskrivligt skönt!  Är hundvakt för tillfället så det blir att ta en promenad ikväll och sedan krypa ner i soffan med en rykande kopp chai latte...

Nu vill vovven ut ... gotta go!


XOXO

1 kommentar:

Nicky sa...

Vilka mysiga bilder! :) XO

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..