lördag 15 september 2012

Bloggen och bloggerskan

Tiden har rusat, och jag har inte haft lust med bloggen. Inte haft lust att fota. Jag måste vara sjuk.. ;)

Nej, men ibland blir det bara så. Har inte funnits saker som jag velat dela med mig av på senaste tiden.
Hur som helst, nu har jag en kväll helt för mig själv. Som alltid, lite extra lyxigt att ha huset för sig själv.
Dottern har alltså flyttat 100 mil norrut till Luleå och verkar trivas, har otroligt nog lyckats få tag i en 2:a som har stor potential och till en rimlig hyra. Hon har haft sådan tur! Vi åker upp om 2 veckor med henne bohag och en massa nya saker som vi handlat till henne för att hon skall kunna skapa ett mysigt hem åt sig.

A är på herrmiddag och har trevligt. Jag sitter i mitt favvorum och njuter. Musiken flödar mjukt ur högtalarna och skapar en skön stämning tillsammans med alla ljus som jag tänt.
När jag går omkring hemma och insuper alla detaljer känner jag så starkt för att vi har prioriterat rätt. Att skapa ett hem och en atmosfär som höjer våra energier och skapar harmoni kring oss varje dag, det fyller mig med glädje! Vi har sååå mycket kvar att göra, men sakta formar sig, vad jag tycker, ett tidlöst och ombonat hem.

Planen för denna höst/vår är att skapa ett herrum och ett gästrum av Idas gamla rum.
Hon måste såklart ha någonstans att vara när hon kommer hem och jag har alltid velat ge de gäster som kommer och stannar över en liten avskild oas där de kan känna sig som hemma men ändå en air av elegans och krispighet. Får se om jag lyckas skapa det. Har MÅNGA ideer för mig just nu.. Och som sagt så krävs det tid och medel... Men drömmen finns där.


Biblioteket, min vy just nu.

Hallen som ska möbleras och få en antik soffa längre fram.. den måste dock tapetseras om pga starkt slitage, men jag längtar!

Påfågelsfjädrar- som jag letat! Tack H!!!!

Äntligen hittade påfågelfjädrarna hem, i rätt längd och allt!Nehe, ska fortsätta med mitt projekt som jag höll på med... *finurlig*

XOXO

1 kommentar:

Nettan sa...

Så fint ni får det! och visst är det konstigt när ens älskade barn ger sig ut på egna ben i den stora världen.

Må gott!

Kram
Nettan

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..