tisdag 12 november 2013

Dörren på plats!

Jag säger bara det, tänk vad nöjd man kan bli för så lite.
I helgen slet vi som djur för att få klart målning i källaren, där vi gör iordning ett av förråden, och för att hinna måla klart dörren till vardagsrummet som skulle bli ett sådant lyft för rummet. Och det blev det!
Fick den där rätta känslan, och jag går omkring och ler när jag är i vardagsrummet och gluttar på den fiiina dörren som ger mer elegans åt hörnet.
Vi byter som sagt ut handtagen till tidstypiska för huset allt eftersom,  och det ger ju en ännu mer rätt känsla. Huset återfår sin forna stil samtidigt som vi blandar upp vissa delar för att passa oss också! :)
Idag var jag iväg och fick recept på ögondroppar, mjukgörande kräm och köpte även tonic, rengöringsgel och ansiktskräm för min, just nu, OTROLIGT känsliga hud. (från La Roche-Posay som gör underverk för känslig hy)
Tror att som det sett ut på insidan på mig under detta jobbiga år, så ser det nu ut på utsidan. Huden, skalpen och ögonen gör uppror! Inte kul. Men, nu är det avslappning, yoga, andning och "self-preservation" som gäller för att komma i balans igen. Och en stor del är att hemmet ger lugn och ro och myskänsla.
Så krämer är inköpta enligt ovan och nu är jag ny duschad och insmord och ögondroppad. Bara att avvakta inre & yttre läkning. :)
Provköpte ett stolsöverdrag idag som A & jag vill ha till julen på matsalsstolarna. PLUS en kanon fin silver krans att hänga på DÖRREN i v-rummet (ja, mycket tjat om denna dörr är det! :))
Blir fint med stolsöverdragen, ska köpa fler imorgon eller i helgen, ni får se dem senare!

ciao, ciao!

1 kommentar:

Nettan sa...

Så skönt att rå om sig själv lite också, det behövs med jämna mellanrum! Och handtaget till vardagsrumsdörren så snyggt!

Måste säga också att gravidbilderna i förra inlägget är helt underbara.

Kramar
Nettan

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..