onsdag 25 december 2013

God fortsättning!

Då var den, enligt mig, bästa dagen på året över. Vi hade en mycket annorlunda jul mot vad vi brukar. Nu är ju detta ett mycket annorlunda år när man ser tillbaka så det var ju väntat.
Saknade en huvudperson, vår dotter. Men hon hade legitima skäl till att inte vara med; hon låg nämligen på BB och har givit familjen den bästa julklapp man kan önska sig- en frisk och ofantligt söt, liten prins! Hon och prinsen har varit i våra tankar hela tiden självfallet, och saknad som bara den. Men vi hade det mysigt med vår lilla släkt här.

Jag älskar att gå runt i vårt hem när vi pyntat, friden infinner sig nästan momentant då. Underbar känsla och fantastiska dofter som för en tillbaka till barndomen.
Måste skryta över vår fiiiina  gran i år. Helt makalöst fin är den! Den är formklippt och har en Disney-feeling över sig. Kommer bli svårt att slå denna skönhet kommande år.
Stor minus med dessa granar som tas så tidigt-- BARRNING deluxe... Men, det står jag ut med. Den är vacker och doftar himmelskt!

Jag har haft för lite tid att lägga in bilder här, så nu blir det retroaktiva inlägg. Håll till godo!

Idag blir det att pyssla med alla fina julklappar och mysa med maken och hunden. Ska ut i REGNET om ett litet tag.. Blä... vill ha SNÖÖÖÖÖ.

XOXO

Inga kommentarer:

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..