söndag 4 maj 2014

Förrådsrenovering

 
Sedan förra helgen, då det var så där KANON fint väder med 22-23 grader, vindstilla och sol har vi slitit med det nya projektet; renovering av förrådet.
Som  ni vet så lejde vi bort målning av huset och det känns skönt, men vi ville göra förrådet själva.
Så nu har väl en sisådär 1100 löpmeter (räknat alla sidor ihop) grundoljats, grundmålats, sågats och spikats upp. Från 9 på morgonen till 8 på kvällen, Puh! Kroppen gör sig minst sagt påmind när det är enformiga rörelser som upprepas i flera timmar.
Valde Flügger färg Aqua 100, Utevit och ljustgrå (S2000-N)
Nu är ju förrådet grundmålad i vitt och det är sååååå snyggt.... fasen vad det ger mig ångest att jag inte ska ha det vitt iaf. Men jag orkar bara inte tvätta huset var 3:e - 4:e år...så, det blir GRÅTT. :-)
 
 Blir snabbmat när det är byggnation eller renovering. Hinns med att laga mat... Skulle ha en mat-mamma som servade med dricka och mat. Vad smidigt det skulle vara när man jobbar så här. Jag vill helst inte ha sittande lunch utan något snabbt och sedan återgå så att man inte tappar moment i arbetet. Men det blir ju så att vi får göra ett break nu när vi inte har någon som ordnar med mat,  och då blir jag alltid seg och motvillig att återgå till det enformiga arbetet..
 


  
Fika och lunch under äppelträdet och jag LOVAR att det är svårt att gå därifrån för att jobba vidare! hihi!

1 kommentar:

Nettan sa...

Så fint det blir, och så mysigt att göra sådant tillsammans. Det kan jag sakna nu när vi inte bor i hus längre. Men men allt har sin tid.

Men visst en mat-mamma hade varit suveränt i sådana lägen, alltid.

Kram och ha en härlig vecka

Nettan

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..