söndag 14 oktober 2012

Tv bänkens vara eller icke-vara.

Fick dessa vackra rosor av min make, bara sådär. Jag älskar att bli överraskad, särkilt med rosor och choklad. Kalla mig gammeldags, men jag tycker att det är så romantiskt att han gått och valt ut blommor till mig eller någon smarrig mörk choklad. Mmmm..
 
Vi har nu kommit in i planeringsstadiet av projekt som skall utföras hemma. Det är lite segstartat och vi började där vi inte alls hade planerat. Nämligen spotlights ute vid entrén.. Liiite kallt att hålla på nu, men såna är vi! När andan och inspiration faller på är det bara att smida medans järnet är vamt.
 
Vi möblerade om i vardagsrummet också. Jag tycker att det mest osexiga som finns är teknik som syns. Och att få till en TV vägg utan att den blir tråkig och "schabrakig" är inte lätt.. Men nu har vi tagit bort TV bänken som stod där innan och satt upp lack-hyllor för att det skulle ge ett luftigare intryck. tycker att det blev hyfsat. Eller? Kan inte bestämma mig.. Nu står det 2 fotpallar under dessa, vilka jag planerar att byta ut mot 2 mellanstora (50x70x30 cm) Kelim kuddar. Få se om jag lyckas få vantarna på några?!
 1 kommentar:

Nettan sa...

Vilken snygg lösning till frågan om Tv-bänkens varande eller! Gillar!

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..