söndag 19 januari 2014

Destination: Luleå

Vi har äntligen fått träffa honom, familjens prins! Det var kärlek vid första ögonkastet, häftig känsla måste jag säga! Från att inte haft någon koppling till att känna att "hur i hela friden ska jag kunna vara ifrån denna lilla älskling utan att längta ihjäl mig?!" Saknar ju min stora skatt, men det här var ju bara såååå mysigt! *suckar, varm i hjärtat*

Luleå bjöd på 32 minusgrader. Jisses, hade glömt bort hur kallt det kan vara däruppe. Slungades tillbaka till Umeå tiden, blev nästa nostalgisk! ;-)

Vi hann med mycket ändå på denna helg, shoppa på stan med Ida utan Melvin ( som prinsen heter) och det var en bedrift av Ida, tog en timme eller så innan hon kopplade av och vi mös med fika och handlade åt henne och Danne. Åt en god middag för att fira Ida i förskott på 21 års dagen och mös med Melvin. Behöver ju inte berätta att den mesta uppmärksamheten lades på prinsen. Han var centrum av universum för oss!

Jag blev ju tyvärr sjuk sista dagen och blev liggandes på hotell rummet, värdelöst. Fick inte pussa dottern eller lillprinsen och svärsonen hejdå.  Suck. Längtar efter er så mycket redan. Kom hem snart.. plize.. *puppy eyes*

Här kommer bilderna! (tog 150 st, så jag fick ransonera.. hihi)

XOXO, får se när vi åker upp nästa gång!

1 kommentar:

Nettan sa...

Åh grattis till en fin liten prins, vilken goding, så underbart fina ögon och jättefina bilder blir alldeles tårögd. Förstår att det blev kärlek vid första ögonkastet.
Mysigt!

Kramar
Nettan

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..