lördag 25 januari 2014

Organisations-helgen de luxe!

Vi har varit duktiga. Äntligen fått klart fest-förrådet som vi låtit stå sedan i somras. Ett förråd för allt som kan ha med fest att göra. Nu behöver vi inte fundera var vi har "de där extra glasen, den där bra-iga, stora uppläggningsfatet, visorna till kräftskivan, nyårsgirlangen mm..."

Det har inneburit MYCKET jobb med detta lilla utrymme.. HACKA bort all gammal puts från väggarna som var målade med BABY BLÅ latex färg, flytspackla det fruktansvärt ojämna golvet sedan målning med silikatfärg på väggarna och klinkers på golvet.
Så nu rackarn´ är vi klara! Är suuuuper nöjd! Skulle kunna ställa in en pall och sippa på ett glas vin och bara njuta av förrådet.

Vi tog även tag i och slängde skräp (eller nja, vi slängde det vidare in i garaget- enligt "out och sight, out of mind"-devisen. Åker till återbruket i vår....) vi sanerade upp allt i källaren. Lovely!
Nu behöver vi inte skämmas när svärmor kommer och vill se HELA huset! *fniss*
Det som återstår är ju spa avdelningen (utan bubbelpool, det blir bastu) och vinkällaren och tvättstugan. Då kan ju någon undra, "Är inte det hela källaren?" Nej, men nästan förstås.. Fast jag tycker att det vi gjort nu har lyft allt så det känns som att vi nästan är klara. :)

Gillestugan fick en liten make-over med hyllor på väggarna, tavlor, lite textil på väggarna och ny-gammalt soffbord. Gjorde susen, blev mer cozy nu.
1 kommentar:

Nettan sa...

Åh så härligt med ett sådant utrymme och veta exakt var man har alla festgrejorna smart lösning och mysig gillestuga!

Så härligt att läsa dina blogginlägg Natta!

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..