tisdag 1 april 2014

Sjukstuga/målarstuga

huskur á la mor; riven ingefära, pressad citron, honung och hett vatten

inspirationsbordet

Har gått i ca 1 vecka och haft ont i halsen och varit allmänt lite hängig, kanske haft feber, men har inte kollat. i söndags började det med att rösten blev hackig och gjorde ont när jag hostade. Måndagmorgon fanns ingen röst och förkylningen slog till med full kraft. Fy fasen, glömmer bort hur eländigt det är att 1. inte kunna prata 2. inte kunna andas ( man kan tro att nr 2 skulle vara värst, men i mitt fall är det uteblivandet av röst.. haha) 3. Vara till ingen nytta..

Jag har under mina pigga stunder suttit och experimenterat med hur huset skall målas. Ni vet att jag grubblat på detta länge. Ska vi ha grått som grannen.... eller vitt.... Usch vad svårt det är!
Gult blir det inte. Slut diskuterat om det. Så här kommer lite vägledande utseenden på grått kontra vitt och hur det ser ut idag..
Ole, dole, doff....


Fasen, det lutar nog mer åt det grå. Får se vad maken säger om saken ikväll. Vi måste bestämma oss till helgen. Har fått offert på målningen av 250 kvm fasad. Så vi hoppas att huset är fräscht och vackert till midsommar! :)

1 kommentar:

Nettan sa...

Åh tufft val, men jag håller nog med dig om att det grå är snyggast.

Hoppas att ni hittar rätt!

Kramar
Nettan

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..