söndag 11 oktober 2009

Äppel-päppel

äppelmos-mums

regn, regn, regn


En skön och nyttig söndag har snart passerat. Vaknade efter många sköna timmars sömn och satte fart med att städa huset GRUNDLIGT. Ibland får jag sådan lust att städa och pyssla- då är det bäst att passa på! :)
Regnet har kommit i skurar och nu när jag sitter och skriver häll-regnar det. Mycket mysigt och höstligt! Jag har tagit hand om en bråkdel av alla våra äpplen, har så ofantligt mycket att vi skulle kunna försörja ett musteri tror jag! hi,hi! Det blev en fransk äppelkaka och 2 L äppelmos.

Veckan som bjuder på föreläsning med Stefan Einhorn, trädgårds arbete, spa dag med goa tjejer sedan en förlägning av tjej temat skall jag till min ex sambo i Öret och ha det lite cozy!

Nu ska jag avrunda kvällen med att bädda rent och läsa lite skönlitteratur.

5 kommentarer:

AGENT 77 sa...

Hej N!
tack gulliga för din rara kommentar blev glad att du gilla min enkla dukning, men oftast tycker jag att det enlka ändå blir vackrast..va duktig du varit med äpple skörden,önskar mig en trädgård med mycket frukt o bär en dag..ha fin v..kram E

Annaewa sa...

Hej vännen och tack för din kommentar, va kul att ses igen! Ja du har mycket att stå i det ser jag! Och gott ser det ut! Jo, här går hjärnan på högvarv och skulle behöva en timeout! En aning virvelvind i mitt liv just nu, men det värsta är liksom över, och tur är väl det!! Nu försöker jag hämta bara hämta andan en aning och samla ihop mig...

Ha det himla gott! Så hörs vi snart igen!! Kram Annaewa

Its a house sa...

Hej och tack för don goa kommentar inne hos mig!!! Sänglamporna är från EM och är av märket Belid, de kan ha hetat Klara om jag inte är hel ute och cyklar =) Vi är supernöjda med dem! Lycka till!
//Karolina

HannaV sa...

Hej!
Här kommer en liten hälsning från ditt "ex" ;O)som verkligen ser fram emot lite tjej-kväll i helgen!!
Kramizzzzzz

Hanna igen sa...

Ordverifierngen är SUSHA, det är ett äkta tecken, vi måste äta sushi!!! Eller susha som man också kan kalla det...hihi.

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..