söndag 18 oktober 2009

Chic-weekend!


Vilka outfits dom har.. man blir salig!

Helgen har gått i det femenina tecknet för mig. Fredags kvällen blev jag överraskad och bortskämd av min älskling med ett glas vin när jag klev innanför dörren och lite plock innan maten som han komponerat. Det var mums, thanks love! Efter maten blev det Guitarr Hero 5 i några timmar och sist en Harry Potter film innan läggdax.
Lördag morgon startade med spa-upplevelse med 3 underbara tjejer, tillsammans med choklad, frukt, juice och choklad som ansiktsmask! Bubblade i timmar och kände oss som gudinnor när vi klev ut därifrån.
Jag fortsatt sedan vidare till Örebro för att spendera härliga timmar med min älsklings Hannish i deras magnifika hus!! Trots bestyren under kvällen (...) hann vi med snack, massage, pilla i håret och god sushi! ( Tack för en mysig och händelserik kväll, raring! Det blir aldrig som man tänk sig.. hahahah!)
Nu har jag kommit hem och känner mig lite krasslig så det blir ingen boxning ikväll..
Får tyvärr nöja mig med en kopp välgörande thé och..... GOSSIP GIRL säsongspremiär! Tjoho!
Hoppsan, dags att börja med maten! Ha en mysig söndag kväll,
XOXO

1 kommentar:

Annaewa sa...

Hej igen!! Så skönt..här finns fräsha vindar av allt man kan önska sig..spa..snygga kläder..en riktig darling har du oxå..:)och gossip girl kanske vore nåt..har aldrig sett det, men jag behöver verkligen nåt att bänka mig till på kvällarna!
Ha det himla gott! Kram

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..