fredag 8 juni 2012

STUDENT 2012 -Lyckans dag

Äntligen dagen D. Det har varit en planering i likhet med ett bröllop känns det som! Det är otroligt roligt att nå målet och att kunna ge en förhoppningsvis oförglömlig uppvaktning till våran älskade dotter. Det var nästan som att ta studenten all over again. Kom på att det var exakt, på dagen, 14 år sedan jag själv stod på samma trapp och sjöng studentsången i solskenet. Häftig känsla att nu se Ida stå där, vacker som en dag med ett strålande leende på läpparna och med stora förväntningar på framtiden. En ljus framtid, för det är jag säker på att hon får. Vår finaste.
Nu går vi in i en ny fas i livet, dags att snart stå på egna ben och staka ut sin framtid, spännande men läskigt på samma gång.

-We are with you all the way, men nu tar du över ratten och styr din egen väg. Lycka till Ida, livet kommer ge dig motgångar och medgångar och det är det som utvecklar dig. Ta inte livet på för stort allvar, skratta, var generös, gråt, berörs, älska, visa ilska när det behövs, men framför allt- tro och försök se lösningarna och inte hindren. You are in charge, du gör valen och det är fantastiskt!
Älskar dig!!!!Inga kommentarer:

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..