söndag 21 april 2013

Preparation inför solsemestern..

.. har påbörjats! Nya bikinis har nu införskaffats, shorts, solhatt... det som återstår är lite klänningar och fler shorts och ngr toppar. Har även behov av skor (ballerinor, ngr flippisar) Garderoben har sinat en hel del sedan jag rensade ur och det skall nu säljas på loppis och ges bort. Skönt! Så lite nya saker är på sin plats. :)

Sötaste bikinin! :)


Närhet till havet från hotellets pool

Relaxing time! Här kommer jag infinna mig med en svalkande fruktjuice!!

Gasp! Är det inte dags snart.. Längtar så....Våren är ju äntligen här, jag blir på så bra humör! Kan inte fatta att det skall grönska och prunka i vår trädgård om ca 1 månad! Kan ni?!
Anders och jag har varit flitiga i trädgården igår och idag. Varit till Återbruket med skräp och det vi rivit i nedre badrummet, krattat alla löv som vi lämnade i höstas pga eländigt väder. (note-to-self: ta på dig regnkläder nästa höst och KRATTA!)
Rensat i rabatterna så att tulpaner, skilla , påskliljor osv orkar titta fram. Lovely!
Äppelträden är klippta och gräset räfsat. Våren kan göra sitt nu!!

Tiden går så snabbt när vi håller på- det har blivit ca 12-13 timmars fysiskt arbete! puh!  Det känns i kroppen vill jag lova! Och händerna har praktfulla blåsor till bevis.. ajaj.. Har dock tack vare gulliga Em fått en gudomlig handkräm som hjälper att lindra mina sargade händer.. Magnolia doft också, mmm... Ni ser också doftljus från Tine K som jag köpte för att ha i gästrummet på varsitt sängbord. Tills sängbord och säng (!) för den delen, är på plats skall jag nog ha dem i sovrummet. Doftar himmelskt!

Have a sweet sunday!

1 kommentar:

Nettan sa...

Vilken underbar handkräm, tack för tipset och jag ska hålla utkik efter den, är i behov av en bra sådan till mina tråkiga händer.

Hoppas ni får en fantastisk resa, bilderna ser ljuvliga ut!

Kramar

Nettan

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..