tisdag 7 maj 2013

Test av köksö!

Vi satt en morgon förra veckan och funderade om vi inte skulle ta och testa om vi skulle kunna ha en köksö i vårt lilla kök. Jag har varit lite motståndare innan, mest för att det kändes mest praktiskt med ett köksbord när Ida bodde hemma och vi åt frukost 3 st vid bordet. Nu är ju inte hon hemmaboende längre utan har sitt eget i Luleå så nu är det bara jag o A ca 330 dagar om året. Nu skulle en ö med 2 barstolar fungera!

Så vi satte av mot IKEA, där vi förutom köksön som vi ville testa om det skulle se ok ut, hittade drömköket. Båda föll pladask för det! Fast, vi har ju lite andra projekt som måste slutföras innan det blir aktuellt med ett nytt kök. Dock verkade som vi löst problemet " vad ska vi ha för kök då?". :-)
Det blir svarta luckor och ljust kakel & bänkskivor. Golvet skall också vara ljust då köket är ganska litet och risken är att det känns ännu mindre annars.
Fördelen med detta kök är att vi kan bygga upp till tak så att vi slipper ha fett och damm uppe på skåpen som idag. Uäck.
Får se om detta kök finns kvar när IKEA bytt till sitt nya system METOD... 

Här kommer bilderna för köksön som vi fixade tillsvidare.
"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..