torsdag 14 januari 2010

Four fabulous women


Det har blivit sex and the city maraton och dessa fyra kvinnor är helt otroligt härliga, jag blir alltid lika upplyft när jag ser dem!

Blir så sugen på att uppdatera garderoben med kläder och skor (!) samt att åka till NYC naturligtvis.. åh... saknar den staden så mycket. Måste ha levt där i ett tidigare liv! ;)


New York; times square

På tal om tidigare liv och därmed esoteriska frågor har jag börjat läsa The Lost Symbol av Dan Brown..fick den i julklapp av min kära bror. Det tog ett tag att ställa om till engelskan, men nu flyter det som aldrig förr. åhh vad jag älskar den här boken! Kan inte slita mig! Han skriver på ett sådant sätt att jag funderar på att hoppa av min valda karriär och bli historiker med inriktning på symbolism.
Jag har läst de andra böckerna, och där handlade det lika mycket om symboliken som i denna bok, men den här är bättre än da vinci koden. Gillar hans blandning av fiction och non-fiction, sättet han beskriver platserna. Nej, nu har jag tagit för lång paus, måste tillbaka till boken, har bara 80 sidor kvar!XOXO

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..