torsdag 21 januari 2010

Vila och återhämtning..

....står på önskelistan!


Har blivit liten blandning av frivillig och ofrivillig, utebliven bloggning.. Förra helgen havererade datorn! PANIK! Mitt liv gick under ett tag. Men så tog jag tag i mig själv och tänkte " det är bara materiellt".. hursomhelst har jag en UNDEBAR storebror som tog sig an mitt lik till PC och satt en hel helg & lite till för att försöka rädda mina foton och annat privat. Han lyckades och nu har det bestämts att en home server skall fixas så att det görs en REGELBUNDEN back-up av info etc...
Det var den ofrivilliga delen av icke-bloggning. Resten av veckan har varit frivillig då hela familjen är sjuk. Har varit på jobbet, men är såå hängig, ren vilja har tagit mig genom dagarna.. Nätterna sömnlösa..Blä... vill bli omhändertagen och "pampered".
Ikväll blir det dock ingen skön taktil massage, utan städning av huset (som är ett stort slagfält) och tillagning av mat som skall bjudas våra gäster imorgon då dottern fyller 17 år!
Kan kanske bli lite pampering i helgen, då skall jag till mamma och pappa. Mamsi och jag skall bada bastu och ha lite tjejsnack. SKööönt. Behövligt, för veckan därpå blir HEKTISK!!!
Oj, vad mycket neg det blev... sorry- bir så ibland, skönt att "ogga av sig". ;)
XOXO

2 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hej...jag vet hur det är när tiden rullar sååå fort och man bara vill vila!
Ha en fin helg med lilla mammsen=)
Kram Annica.

eva sa...

Hoppas du får en avkopplande helg och vilar dig.

Grattis till Ida <3

kram eva

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..