fredag 29 januari 2010

* pamper me, cherish me! *

Härliga fredag! Jag blir aldrig trött på att säga det; fredag är den bästa dagen på veckan!
Den här fredagen började med en mycket intressant kurs tack vare en fantastiskt inspirerande föreläsare. Vi bjöds på en god lunch och sedan "after work" med ett glas vin om man ville till diskussionerna som följde kursen. Det uppskattades!
Efter kursen bar det av till en date med en god vän och vi satt och "catchade" upp i 2 timmar, alltid lika mysigt att träffas,M!
Lyx!
Nu har jag kommit hem, dottern och maken är på innebandy match utanför ort och det betyder att jag får huset för mig själv, en riktig lyx känsla! Tyvärr hann jag inte med att köpa färska blommor, men det blir en avkopplande tjejkväll med mig själv, ett glas vitt vin, Elle och sedan lite manikyr...Mmmm.. jag tycker att det är viktigt att njuta av det lilla i livet och försöka införa så mycket vardagslyx man kan. Livet är för kort för att inte unna sig det där extra!

Min älsklingsfärg- är så diskret men ändå fräsch.
Dags att bli lite helg fin! ;)

Helgen blir för övrigt späckad och jag ska skriva ett CV för att söka ett nytt jobb/tjänst.. det var ett tag sedan, beräknar att det kan ta mig hela söndagen! *fniss* Önskar er en skön helg!

4 kommentarer:

According to Nicky sa...

Heeej! :)

Tusen tack för din gulliga kommentar den värmer gott !!!! :)

Vilken fin nagellack!! Perfekt nyans till våren.

Godnatt! Kram/Nicky :)

Lina ♥ C´est la vie sa...

Vad kul att du har tvålen (ang ditt inlägg hos mig), ska bli roligt att få in den i butiken.
ha en skön vecka, kram L

AGENT 77 sa...

Hej N!
Tack du gulliga för din fina varma kommentar,jag blir ju sååå glad...håller helt med dig att livet är för kort för att inte njuta o unna sig det lilla extra..de oftast de man värderar högst, tycker jag..snart är de ju fredag i gen,,vi får köpa oss lite vackra blommor o hoppas att solen kommer till oss snart..stor kram E

AGENT 77 sa...

TACK!!!! snälla för att du lagt upp länk till min webb shop sååå snällt..tack kram till dig!!

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..