torsdag 25 februari 2010

Bedroom make-over..

 
Fas nummer 1- kalt, trist och omysigt- *rys* Här skall det bli annan stämning framöver. Börjar med gardiner... :)


Älskar färgen & mönstret- lagom diskret och superlyxigt!
 

Jag har mycket svårt för att hitta gardiner, överkast etc som jag vill ha. Är så himla kräsen, jag har en bild av hur jag vill att det ska se ut och nöjer mig sällan tills jag fått det så. På vägen till min "perfekta illusion" går det an med vissa provisoriska lösningar, men jag mår inte helt bra mentalt. Går och stör mig på småsaker som inte stämmer.. Men nu har jag iaf hittat gardiner som jag är stört förälskad i! Jag ville ha textil som täckte upp hela väggen för att få en mer ombonad känsla, dessutom blev det dämpat ljusmässigt vilket är ett plus. Rullgardinen måste dock bytas snarast.. *rynkar på pannan*
Planen är att vi ska se till att få sovrummet omgjort nu innan våren- och jag kan knappt bärga mig! Head-boarden skall göras om, ny fondvägg, platt tv, fönstret skall målas om, en snygg vintage kista skall stå under tvn till förvaring av plädar, kuddar o annat. Visar er allt eftersom det tar form! Jag inbillar mig ju nu att det skall gå fort, men hittar jag inte det som är tänkt kan det dra ut på tiden.. rejält... till min mans förtret. ;)

Imorgon blir det spel-kväll med bror sonen, ser jätte mycket framemot det. Vi brukar anordna en spelkväll då och då, där vi får möjlighet att umgås och ha trevligt. Vi spelar i regel ca i 5-6 timmar på hans XBOX på projektor duk á 100 tum, så upplevelsen är enorm! Naturligtvis  har vi det sedvanliga tillbehören; pizza, godis och powerking. 
Lördagen startar mjukt och behagligt, det blir Spa med tjejerna från 10 till ca 13:00. Det ska bli så sköönt! Kroppen & själen behöver lite extra vård så här i februari kylan.

Nu ska jag packa ihop för kvällen, jag har hunnit jobba ngr timmar också- men egentligen skulle jag ha fått mer gjort. Blir att sitta imorgon istället! Duschen kallar- sedan blir det njutning av hur ombonat det är i sovrummet- härligt!
Sleep tight, don´t let the bed bugs bite!

3 kommentarer:

Hanna sa...

Åh, jag avundas ditt liv just nu. Det låter som "tillfreds" och harmoniskt!Underbart att planera sovrummet, ska bli spännande att följa förändringarna!
Make-over tar tid att få från tankar till verklighet. Du borde komma hit och inspirera, har fastnat rejält här hemma..
Stor kram, vi ses snart!
H-puss och kram och "nyår" i stjärten som nån person skrev ...haha! =)

AGENT 77 sa...

wow snyggt, textilier gör ju verkligen det där viktiga ombonade o mysiga känslan, jag tycker att du lyckats jätte fint o följer fortsättningen med spänning..hoppas du får en skön helg..tack för din fina kommenatr..kramar E

Lina ♥ C´est la vie sa...

Åh vad gulligt av dig (ang ditt inlägg hos mig).
Och jag håller med, jar har jättesvårt att hitta hur jag egentligen vill ha det i mitt sovrum, men jag gillar idén med tyg på hela väggen. Det ger en skön hotellkänsla, som jag gärna vill skapa i mitt sovrum.

Hoppas du haft en fin lördag!
Lina

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..