söndag 15 augusti 2010

Le week-end


Ja, mitten av förra veckan kändes inte helt strålande, men slutet blev då desto bättre. Jag har ju världens bästa man, tack älskling för att du är så underbar och tar hand om mig.<3<3<3
När jag kom hem efter jobbet stod det ett vackert arrangerat fruktfat med mina favvofrukter, 2 färska kryddor och 2 nya böcker som jag blev lycklig över. Det gjorde mig så glad, tanken att han fixat och donat för mig rör mig till tårar. You are the best! Tack!
Kvällen avslutades med hamburgare och bubbel, man skall alltid ta tillfället i akt att lyxa till den monotona vardagen då och då! Mina bekymmer känns nu efter helgen obefintliga. Jag är så lyckligt lottad som har så många fina människor omkring mig.
Ridturen i skogen var pricken över "i:et". Energin är tankad!

XOXO

2 kommentarer:

Maria sa...

Hittade din fina blogg från Ludvigsdal och har nu hunnit titta runt lite. En sak jag reagerade på var om din dotter inte är det minsta inredningsintresserad? Är själv mycket road av inredning, design och konst och det är ett arv som mina barn, dotter 13 o son 16 år, anammat. Mina tonåringar skulle INTE UPPSKATTA att jag ändrade inredningen på deras rum... De har utvecklat sin egen (underbara!) stil och har ju självklart egna idéer och önskemål! Är bara nyfiken på vad din dotter tyckte om sitt nya rum? Blev det som HON SJÄLV skulle ha valt, det är ju ändå hennes rum???

Natta sa...

Hej Maria!
Kul att du hittade hit, jo hon är inredningintresserad. Det kanske inte framgick i texten att det som gjordes var en överraskning som innan dess har disk med henne! Hon blev helt överlycklig över rummet! :)
Ideér bollas fram och tillbaka och nötts så var inte orolig.
Ha det bäst!

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..