tisdag 3 augusti 2010

Sista veckan-

Ny sängavel till älsklingen!!

Sista veckan av semestern. Herregud vad ledigheten går fort! Har dock börjat få höst känslor pga vädret.
Börjar nästan längta lite till mysiga, stickade koftor, tända ljus och mina oändligt många koppar the som dricks under den mörka perioden på året.. :)
Har golfat lite sedan sist och umgåtts med släkten, men sen har vi ryckt upp oss och hottat upp dotterns rum medan hon var i Turkiet och glassade.
Hon hade lite av vad jag skulle kalla ett "hybrid rum"; 80% tonåring och 20% touch av vuxen inredning. Nu längtar hon med hela sitt väsen tills hon får flytta hemifrån. Dock är det 2½ år kvar tills dess, så hon får ha tålamod. *ler*

Vi bestämde oss för att göra lite förändringar medan hon var borta.Tyckte att det var dags att köpa lite möbler som hon tar med sig när hon lämnar boet. Jag har länge tänkt att hon ska ha en huvudgavel, men jag har inte hittat det jag letat efter så i fredags bestämde jag mig för att göra en! Resultatet ser ni nedan. Blev riktigt nöjd!
Hon ska även få en "walk-in-closet" då hennes kläder inte ryms i garderoben längre. Detta sker inte över en natt och det krävs lite fundering så att vi får en optimal, smart lösning. Hade tänkt visa före bilder och dagens, men datorn fick hicka och det gick inte så före bilderna kommer sen, kanske. :)

 
 
 
 

Sängavel DIY!
 
Blev så nöjd med sänggaveln! Lite trixigt att få till knapparna.. :)

1 kommentar:

eva sa...

Åh så glad hon kommer att bli, så fint ni gjort!
kram
<3

"Acti labores jucundi"


En blogg om vårat evighetsprojekt och livets små goda ting..